VILA-CLOSA CHARDONNAY

100% CHARDONNAY
VINIFICACIO:
TE UNA MACERACIO PEL·LICULAR DURANT 14HORES. DESPRES ES FA UNA FERMENTACIO EN BARRICA FRANCESA A 15ºC DE TEMPERATURA I ES DEIXA DESCANSAR. MES TARD ES FA UNA CRIANÇA DE 3 MESOS EN BARRICA AMB SUCCESSIUS BATTONAGES.
NOTA DE L'ENOLEG:
DE COLOR DAURAT I AROMA VARIAT, AROMA A TRUFI AMB COMBINACIO DE FLORS BLANQUES. EN BOCA ES UNTUOS I MOLT EQUILIBRAT D'ACIDESA.
CURIOSITATS:
VILA-CLOSA CHARDONNAY ES UN MONOVARIETAL FERMENTAT EN BOTA, DEL QUAL ENS ENORGULLLIM D'ESMENTAR SER PIONERS EN EL CULTIU EN AQUESTA ZONA I UNICS EN L'ELABORACIO D'AQUEST TIPUS. UN RISC A ASSUMIR PER DEMOSTRAR QUE UNA MATEIXA VARIETAT CONREADA EN UN TERRENY, UN CLIMA I UNA ALTITUD COMPLETAMENT DIFERENTS, SORGEIXEN CARACTERS TAN O MES LLOABLES QUE LA SEVA GERMANAN FRANCESA.
ANALITICA: 13,5% VOL

MUDÈFER VI NEGRE CRIANÇA

VARIETATS:
40% GARNATXA NEGRA, 40% SAMSO, 10% SYRAH I 10% MERLOT
VINIFICACIO:

ES FA UNA FERMENTACIO A 18-20ºC DE LES VARIETATS PER SEPARAT I POSTERIORMENT ES FA LA BARREJA DE LES VARIETATS PER FER EL CUPATGE DEFINITIU. MES TARD ES FA LA CRIANÇA EN BARRICAS DURANT 9-12 MESOS I DESPRES REPOSA EN AMPOLLES ENTRE 4 I 6 MESOS.
NOTA DE L'ENOLEG:
EL VI TE UNA SUPERFICIE BRILLANT I NITIDA D'UN INTENS COLOR VERMELL ROBI. ES UN VI QUE ES RECOMANA DECANTAR O TENIR MITJA HORA OBERT ABANS DE CONSUMIR, PER PODER EXPRESSAR LA SEVA MAXIMA INTENSITAT AROMATICA. TE GRAN VARIETAT DE MATISOS DELICATS, TOCS DE FRUITS TORRATS I FUMATS SOBRE UN FONS DE FRUITA VERMELLA MOLT MADURA GAIREVE CONFITADA. EN BOCA ES AMPLI I GENEROS, QUE S'EXPANDEIX EN TOTA LA CAVITAT BUCAL SENSE DIFICULTAT, DONANT SENSACIO D'UN VI VELLUTAT. MALGRAT LA SEVA PROFUNDITAT TE UNA FRESCOR TROBADA EN NAS AMB FRUITS VERMELLS, SERA UN FACTOR DETERMINANT JA QUE ENS EQUILIBRA L'ELEVADA GRADUACIO I ENS CONVIDA A TORNAR A BEURE.