L'ARNOT

"L'ARNOT" FA REFERENCIA AL NOSTRE CARÀCTER TRADICIONAL A L'HORA D'ELABORAR ELS NOSTRES VINS. AQUESTS ENCARA ES REALITZEN EN TRULLS, DIPÒSITS SUBTERRANIS, TOTALMENT EQUIPATS PER A LA FERMENTACIÓ. ENCARA AVUI S'UTILITZEN "ARNOTS" QUE ENS AJUDEN A REALITZAR ELS REMUNTATGES

DURANT LA MACERACIÓ PEL·LICULAR DELS NEGRES, PER L'EXTRACCIÓ DELS COMPOSTOS AROMÀTICS I ELS PIGMENTS DE LA PELL.L'ARNOT BLANC

VARIETATS:

60% GARNATXA BLANCA i 40% MACABEU

VINIFICACIÓ:

CONBINACIO DE GARNATXA SOBREMADURADA I MACABEU, RECOLLITS I REBUTS AL CELLER EN MOLT POC TEMPS PER EVITAR OXIDACIONS. FERMENTACIO  ENTRE 17-20ºC AMB TRULLS TRADICIONALS.

NOTA DE CATA:

LA GARNATXA ENS COFEREIX EL TÍPIC COLOR DAURAT, BRILLANT I MOLT FLUID EN COPA, AMB LA COMBINACIÓ D'AROMES DE MELMELADES I FRUITES BLANQUES. GRACIES AL MACABEU LA SEVA ENTRADA ES FRESCA I TE UN FINAL LLARG.

ANALITICA: 13% VOL.


L'ARNOT NEGRE

VARIETATS:

50% GARNATXA NEGRA i 50% SYRAH

VINIFICACIO:

FERMENTACIÓ ENTRE 18 I 20ºC. A L'ARNOT NEGRE LES VARIETATS DE GARNATXA NEGRA I SYRAH ES VINIFIQUEN CONJUNTAMENT PER TENIR UNA PERFECTA BARREJA TANT EN COLOR, AROMA I TEXTURA A LA BOCA.

NOTA DE L'ENOLEG:

COLOR VIOLACI, BRILLANT I FLUID EN COPA, AROMES A FRUITS SILVESTRES, FRESC EN BOCA I LLEUGERAMENT TÀNIC.

ANALITICA 13,5% VOL


L'ARNOT ROSAT

VARIETATS:

100% MERLOT

VINIFICACIO:

8 HORES DE MACERACIO PEL·LICULAR A 10-12ºC. SEGUIDAMENT ES SAGNA EL MOST SENSE PREMSAR  I ES FERMENTA A 15ºC, NO DEIXEM QUE FACI UNA FERMENTECIO MALOLACTICA PERQUE PERDURI LA SEVA FRESCOR. DESPRES REPOSA LLEUGERAMENT AMB LES MARES, ES CLARIFICA I S'ESTABILITZA.

NOTA DE L'ENOLEG:

VI AMB UNA ATRACTIU COLOR CIRERA AMB RIVETS ATARONJATS. AROMA MOLT INTENS DE FRUITA VERMELLA LLEUGERAMENT VERDA. PERSISTENT EN EL TEMPS EN COPA I AIXO ES TRANSMET EN BOCA. UN VI ROSAT LLAMINER QUE CONVIDA A TORNAR A PALADEJAR I DEGUSTAR.

ANALITICA: 13% VOL