619 65 70 75

625 05 40 99

distrijoan@gmail.com

CargolsBover viu


Els més de 30 anys d'experiència del nostre proveïdor avalen el lideratge de la distribució de cargols vius Bover (Helix aspersa müller). Gràcies a un acurat procés de qualitat on són purgats, assecats i seleccionats aconsegueixen uns cargols operculats en l'estat òptim per a la seva comercialització. Amb total garantia sanitària i traçabilitat.

Disponibilitat durant tot l'any. Producte viu.

Disposem de 4 midas:

Petit (per a la Llauna), mitjà, gros i sense calibrar.

Es serveixen en malles de 5 kg.


Congelat

Aquests cargols han estat dejunats, seleccionats, netejats, precuinats i ultracongelats, obtenint així un cargol de gran qualitat, llest per a ser cuinat i que es diferencia significativament de la resta de cargols que es poden trobar actualment al mercat, sobretot pel fet que només triem els que no estan en procés de creixement de la closca i així evitem que se'ls trenqui durant la cocció.

Amb total garantia sanitària. Disponibilitat durant tot l'any.

Tenim 3 variants: bover mitjà en bossa 2.5kg, bover  "bbt" en bossa 2.5kg i vinyal  en bossa 2.5kg


En conserva


Aquests cargols han estat dejunats, seleccionats, netejats, cuinats i envasats, obtenint així un cargol de gran qualitat, llest per a ser cuinat i que es diferencia significativament de la resta de cargols que es poden trobar actualment al mercat, sobretot pel fet que només triem els que no estan en procés de creixement de la closca i així evitem que se'ls trenqui durant la cocció.

Amb total garantia sanitària. Disponibilitat durant tot l'any.

Tenim dos formats:

bover al natural en pot de 350gr i en pot de 1 kg

Cuinats


Cargols bover a la llauna amb salsa congelat

Cargol Bover fet a la Llauna amb una fina i deliciosa picada d'ametlla i avellana. La textura de la carn del cargol és al punt, ni dura ni massa tova i la salsa és fina i suau al paladar.
Posar tot el bloc congelat en una llauna, fornejar i ja està a punt per menjar.
Es recomana utilitzar la nostra Llauna per a Cargols 11,5x16,5 cm. feta a mida per la presentació òptima d'aquest producte.
Sense colorants ni conservants afegits.
Ingredients:

Cargol bover (Helix aspersa müller), tomàquet, ceba, greix de porc, oli de girasol, vi blanc, ametlles, avellanes, all, espècies, herbes aromàtiques, sucre, os de pernil i sal.
Format:
Safata 230 gr en caixes de 8 unitats

Cargols vinyal amb salsa catalana congelat            

Cargols vinyal cuits cuinats amb salsa i espècies a punt per a escalfar i menjar. Sense colorants ni conservants afegits.

Ingredients:
Cargol vinyal (Otala punctata), tomàquet, aigua de cocció,          ceba, cansalada de porc, vi blanc, oli de girasol, xoriço,                ametlles, avellanes, sal, pebre negre, all, estabilitzant: goma      xantana, os de pernil, pastanaga i herbes aromàtiques. 
Format:
Safata 400 gr en caixes de 8 unitatsCargols bover guisats a l'estil casolà congelats


Aquests Cargols estan cuinats amb una recepta tradicional molt completa i gustosa. Un plat ideal per poder fer una cargolada de manera fàcil i ràpida sense passar per tot el laboriós procés de la cuina del cargol, assegurant l'èxit de la degustació. A punt per escalfar i menjar. Estan elaborats de manera artesanal.

Ingredients:

Cargol Bover 45% (Helix aspersa), tomàquet [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], ceba, sofregit de verdures (ceba, tomàquet i pebrot), VI blanc, oli de girasol, cansalada de porc, llard de porc, xoriço, pernil salat, farina de BLAT, all, AMETLLES, AVELLANES, sucre, sal marina, espècies i herbes aromàtiques.

Format:.
Safata pes net 750 g (4 safates per caixa)Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.