CARGOL  BOVER VIU

Els més de 25 anys d'experiència del nostre proveïdor avalen el lideratge de la distribució de cargols vius Bover (Helix aspersa müller). Gràcies a un acurat procés de qualitat on són purgats, assecats i seleccionats aconsegueixen uns cargols operculats en l'estat òptim per a la seva comercialització. Amb total garantia sanitària i traçabilitat.

Disponibilitat durant tot l'any. Producte viu.

Disposem de 4 tipus:

 • Petit (per a la Llauna)
 • Mitjà
 • Gros
 • Sense calibrar

Es serveixen en malles de 5 kg.

                  CARGOL CONGELAT

Aquests cargols han estat dejunats, seleccionats, netejats, precuinats i ultracongelats, obtenint així un cargol de gran qualitat, llest per a ser cuinat i que es diferencia significativament de la resta de cargols que es poden trobar actualment al mercat, sobretot pel fet que només triem els que no estan en procés de creixement de la closca i així evitem que se'ls trenqui durant la cocció.

Amb total garantia sanitària. Disponibilitat durant tot l'any.

Tenim tres tipus:

 • bover mitjà en bossa 2.5kg  
 • bover  "bbt" en bossa 2.5kg                   
 • vinyal  en bossa 2.5kgCARGOL EN CONSERVA

Aquests cargols han estat dejunats, seleccionats, netejats, cuinats i envasats, obtenint així un cargol de gran qualitat, llest per a ser cuinat i que es diferencia significativament de la resta de cargols que es poden trobar actualment al mercat, sobretot pel fet que només triem els que no estan en procés de creixement de la closca i així evitem que se'ls trenqui durant la cocció.

Amb total garantia sanitària. Disponibilitat durant tot l'any.

Tenim quatre tipus:

 • bover al natural conserva de 350gr i conserva de 1 kg
 • bover en salsa en conserva de 700gr                  
 • vinyal al natural conserva de 375gr i conserva de 1 kg
 • vinyal  en salsa en conserva de 625gr


CARGOLS CUINATS

Cargol a la Llauna amb salsa congelat

Cargol Bover a la Llauna amb una fina i deliciosa picada d'ametlla i avellana. La textura de la carn del cargol és al punt, ni dura ni massa tova i la salsa és fina i suau al paladar.
Posar tot el bloc congelat en una llauna, fornejar i ja està a punt per menjar.
Es recomana utilitzar la nostra Llauna per a Cargols 11,5x16,5 cm. feta a mida per la presentació òptima d'aquest producte.
Sense colorants ni conservants afegits.
Composició:

Cargol bover (Helix aspersa müller), tomàquet, ceba, greix de porc, oli de girasol, vi blanc, ametlles, avellanes, all, espècies, herbes aromàtiques, sucre, os de pernil i sal.
Format:
Safata 230 gr en caixes de 8 unitats

 

 


Cargol Vinyal amb salsa catalana congelat

Cargols vinyal cuits cuinats amb salsa i espècies a punt per a escalfar i menjar. Sense colorants ni conservants afegits.

 Composició:
Cargol vinyal (Otala punctata), tomàquet, aigua de cocció,                ceba, cansalada de porc, vi blanc, oli de girasol, xoriço,                      ametlles, avellanes, sal, pebre negre, all, estabilitzant: goma           xantana, os de pernil, pastanaga i herbes aromàtiques. 
Format:
Safata 400 gr en caixes de 8 unitats


Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.