Al voltant d'una taula amb familiars, amics, companys o bons coneguts mai està de més un plat de delicioses croquetes. Un element essencial de la nostra gastronomia, es per això que elevem les croquetes a la categoria gourmet.
Des de 2010, aquest elaborador s'esforça per dedicar a cada croqueta els detalls necessaris perquè siguin sempre un esclat d'insuperable sabor, aroma i textura, sempre realitzades amb la recepta tradicional, és a dir, cuinant artesanalment la massa, realitzant la cocció amb les millors matèries primeres nobles i sense saboritzants ni colorants.
El seu origen es troba entre els fogons d'un restaurant ubicat a Tarragona, la reputació va brollar a partir de les famoses croquetes que en ell es realitzaven. Motiu pel qual es van decidir a emprendre un nou camí dedicat especialment a l'elaboració de croquetes, avalats per l'experiència i professionalitat. És per això que us convidem a conèixer la seva àmplia varietat i sobretot, a gaudir-ne.BACALLA

CABRALES

CALAMARS EN LA SEVA TINTA

CARN D'OLLA

CEPS (boletus edulis)

ESPINACS I FORMATGE IDIAZABAL

FOIE I CEPS

GAMBA VERMELLA

FORMATGE GORGONZOLA 

I NOUS

"MORCILLA"

PERNIL IBÈRIC

POLLASTRE ROSTIT

"RABO DE TORO"

RAP I GAMBES

SOBRASADA I FORMATGE

DE MAHON

XOCOLATA

CREMA CATALANA

Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.