619 65 70 75

625 05 40 99

distrijoan@gmail.com

Llegums

Els llegums son les llavors netes i sanes procedents de les plantes de la família de les lleguminoses.
Es tracta d’un grup d’aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des de la vessant gastronòmica i de la seva accessibilitat econòmica.
Hi ha moltíssimes varietats de cada tipus de llegum, mides, textures i gustos diferents i sovint estan lligades a territoris concrets.
A gairebé totes les comarques de Catalunya es cultiva algun tipus de llegum. Entre els llegums secs més coneguts hi ha les mongetes seques o fesols, les llenties i els cigrons.
El consum de llegums locals i de proximitat a Catalunya és possible gràcies al fet que se’n produeixen moltes varietats, com el fesol de Santa Pau (Garrotxa), la mongeta del ganxet del Vallès, el cigronet de l’Alta Anoia, el pèsol negre del Berguedà i la llentia pardina de l'Alta Segarra, entre d’altres.

Els nostres llegums son tots amb les varietats de més qualitat de cada tipus, obtenint així una gran diferenciació amb d'altres llegums en conserva. 


Cigronet Alta Anoia

Cigronet de l'Alta Anoia és una especialitat local que durant moltes generacions ha passat de pares a fills aconseguint una perfecta adaptació al medi i unes qualitats gastronòmiques excepcionals.
És un cigró petit, de superfície molt llisa. Està cuit al punt sense que quedi obert. El seu sabor és molt intens i delicat. La textura és fonent i homogènia, gens farinosa i ferma alhora. La pell, molt fina, harmonitza amb l'interior.

 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 500 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 1400 g. (5 unitats per caixa)

Montgeta del Ganxet

La Mongeta del Ganxet està cuita al punt i sense que quedi oberta, és d'excel·lent qualitat i de sabor molt gustós. Per la seva fina i delicada textura i sabor, aquestes mongetes poden ser l’ingredient ideal per a amanides a base de llegums, per a acompanyar carn, per a afegir a arrossos o fideus, per a guisats...
Aquesta especialitat de mongeta apareix citada a la literatura per primera vegada a finals del segle XIX com un conreu a Castellar del Vallès, sota el nom de "filaire", sinònim antic de "ganxet" per la seva forma de ganxo.
 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 500 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 1400 g. (5 unitats per caixa)


Fesolets

El fesolet es un llegum procedent d'Amèrica que es conrea a moltes contrades de Catalunya. També és rellevant el seu valor nutritiu, a causa del contingut proteic (igual o superior al 25%) i en fibra. Per aquest motiu te una llarga història en la gastronomia catalana.
Els fesolets són de mida molt petita, estan cuits al punt sense que quedin oberts, són de textura fina al paladar i no es detecta la pell.

 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 500 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 1400 g. (5 unitats per caixa)

Llenties de l'Alta Segarra

Les Llenties pardines de l'Alta Segarra estan cuites al punt, d'excel·lent qualitat i de sabor molt gustós. Per la seva fina i delicada textura, aquestes llenties poden ser l’ingredient ideal per a amanides a base de llegums, per a acompanyar carn, per a afegir a arrossos o fideus, per a guisats...
 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 500 g. (6 unitats per caixa)

 • Pot 1400 g. (5 unitats per caixa)


Llentia caviar

La llavor seca de la llentia caviar és de mida petita i de color negre que recorda al caviar de l’esturió beluga d’on li ve donat el seu nom. Cuita és molt tendra, gustosa i posseeix un alt valor nutritiu, molt rica en proteïnes, minerals i vitamines. És ideal per a preparar amanides molt vistoses i també combinada amb arròs, verdures o guisats.
 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa)

Pèsol negre del Berguedà

El Pèsol Negre del Berguedà és una lleguminosa que es va començar a cultivar al Berguedà i a altres zones de muntanya al segle XVIII. Es fa una acurada cocció de la qual en resulta un pèsol amb textura fina i suau al paladar amb les millors qualitats organolèptiques. Pot ser l’ingredient ideal per a guisats tradicionals, per acompanyar carn, per a afegir a amanides, a arrossos o fideus...

 • Pot 240 g. (6 unitats per caixa) 


Hummus de cigró

Exquisit hummus artesanal, de textura fàcilment untable i sabor a cigró condimentat amb espècies i un lleuger toc a llimona. Aquesta crema està elaborada amb cigró de gran qualitat amb el que s'aconsegueix un sabor i una textura excepcional.
Sense colorants ni conservants afegits.

 • Pot 180 g. (6 unitats per caixa)Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.