619 65 70 75

625 05 40 99

distrijoan@gmail.com

Altres begudes

Cava

En caves tenim des de el nostre jove cava artesanal fins a grans reserves, fets amb les varietats tradicionals (Macabeu, Xarel·lo i Perellada) i també amb coupatges menys habituals.

Corpinnat

CORPINNAT va neixer amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de raïm 100% ecològic collit a mà i vinificat íntegrament a la propietat.

Champagne

Champagne és el nom del vi espumós amb més glamur del món i també el de la regió de França en la qual s'elabora, però no tots els vins espumosos poden denominar-se així, ni tan sols sent francesos; únicament els elaborats a l'est de París gaudeixen de tal privilegi.


Vermut

El vermut és un licor aromatitzat amb herbes, format a base de vi neutre de bona qualitat, un toc d’absenta o donzell i altres espècies amargues i tòniques. De productes per macerar aquest licor n’hi ha centenars, els quals es poden combinar de mil maneres diferents. En la barreja adequada (arrels, plantes, flors i espècies) rau la clau de l’aromatització del bon vermut.

Licors

Descobreix la nostra selecció de licors, catalans com la Ratafia i gallecs elaborats a Chantada (Ourense), com el orujo blanc, la típica beguda ancestral gallega, així com diferents licors de cafè, herbes, cremas d'orujo blanc, etc...

Vi dolç

Es el vi que té un gust dolç apropiat per acompanyar diverses postres. El més típic és el Tokajy Hungarés,  i diferents vins de raïms sobremadurats.


Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.