619 65 70 75

625 05 40 99

distrijoan@gmail.com

VinsA DistriJoan apostem per cellers que tinguin una relació qualitat-preu molt alta, que els seus vins no estiguin a les grans superfícies i que tinguin "alguna cosa més" els cellers, les vinyes i/o la forma d'elaborar dels vins.


D.O. Terra Alta

El predomini de les varietats de raïm tradicionals és un tret diferenciador de la viticultura en aquesta D.O. i és a través de les garnatxes on és fa més evident aquest fet. La Garnatxa blanca, la Garnatxa negra i la Garnatxa peluda són les varietats de raïm predominants. Juntament amb el Macabeu, la Parellada i el Samsó sumen tres quartes parts de la superfície de conreu.

D.O.Q. Priorat

Les vinyes del Priorat es caracteritzen per pendents que superen el 15% de desnivell en la majoria de casos, i algunes fins al 60%. Això fa que s’hagi de conrear la vinya en costers, amb les formes més tradicionals de conreu. Les varietats més cultivades al Priorat són les negres, amb la Carinyena i la Garnatxa com a varietats autòctones més destacades.

D.O. Montsant

Les vinyes de la DO Montsant es troben  entre els 50 m. i els 700 m. sobre el nivell del mar. D’entre les varietats de raïm autoritzades destaquen 4 que poden ser considerades històriques i predominants. En les blanques es tracta de la Garnatxa blanca i el Macabeu, i en les negres de la Garnatxa negra i la Carinyena, que representen més del 65% de les vinyes del Montsant.


 

D.O. Penedès

La DO Penedès combina una oferta de vins elaborats amb les varietats tradicionals (xarel·lo, macabeu i parellada) amb altres que amb els anys s’han introduït i aclimatat amb èxit (chardonnay, riesling, sauvignon blanc…). 

I amb els vins del xarel·lo com a estendard de la DO, els vins del Penedès són tot aroma, sabor i qualitat. Un plaer per als sentits.D.O. Ribera del Duero

El raïm Tempranillo, també conegut a la regió com Tinta del País o Tinto Fino, es la nostra varietat principal, la que dona el color, aroma y cos característic als vins negres de la Ribera del Duero. En menor mesura, cultivem també altres varietats com Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec y Garnacha negra. La principal varietat de raïm blanc autoritzada es la Albillo Mayor.


 

D.O.Ca. Rioja

Juntament amb l'icónic Tempranillo, tenim la Garnacha negra, també, el Graciano, el Mazuelo i per últim, la Maturana Tinta.

La Viura es la predominant a les vinyes de raïm blanc. Tanmateix, el territori i les seves característiques permeten el cultiu d'altres varietats blancas com la garnatxa blanca, la malvasía, el tempranillo blanco, la maturana blanca, el turruntés, el chardonnay, el sauvignon blanc i el verdejo.


 
 

D.O. Rias Baixas

L'aposta de la D.O. Rías Baixas per les varietats de raïm autòctones es el resultat de la tradició vitivinícola. Aquesta experiència mil·lenària ha demostrat que son les varietats autòctones les que millor s'adapten al seu entorn i explica la profunda riquesa varietal de la DO Rías Baixas.

Les varietats blanques son: Albaniño, Loureira blanca, Treixadura, Caiño blanco, Torrontés i Godello.

Les varietats negres son: Caíño tinto, Sousón, Mencía, Brancellao, Espadeiro, Loureira tinta, Pedral i Castañal.

 

D.O. Ribeiro

Tradicionalment, els vins del Ribeiro estan elaborats per sabies combinacions de varietats autòctones, cadascuna d'elles aportant les seves peculiaritats per obtenir vins auténtics i genuins.

Les varietats blanques son: Treixadura, Torrontés, Godello, Albariño, Loureira, Lado, Caíño blanco, Palomino i Albillo.

Les varietats negres son: Caíño longo, Caíño bravo, Caíño tinto, Ferrón, Sousón, Mencía, Brancellao, Garnacha Tintorera i Tempranillo. 

D.O. Ribeira Sacra

L'àrea de producció de la Ribeira Sacra, és la zona que envolta els rius Miño i Sil, al sud de la província de Lugo i nord de la província d'Ourense. Les vinyes, cultivades als vessants pendents a la vora dels dos rius, constitueixen un atractiu turístic. L'empar dels rius aporta un microclima a la zona, que juntament amb l'orientació sud dels vessants afavoreix la correcta maduració que el raïm necessita per l'elaboració dels vins.
Les varietats blanques son: Loureira, Treixadura, Godello, Dona Blanca, Albariño i Torrontés.

Les varietats negres son: Mencía, Brancellao i Merenzao.


 

D.O. Valdeorras

Les zones de producció ocupen gran part dels marges dels rius Sil, Xares y Bibei. Allà, el clima es més sec que en la resta de Galicia perquè conflueixen la influencia atlàntica amb la continental.

Las varietats blanques son: el Godello,  Dona Branca i Palomino. 

Per els negres el Mencía, Sousón, Brancellao, Merenzao, Negreda, Garnacha Tintorera, Alicante, Tempranillo i Grao Negro.


D.O. Rueda

Aquesta D.O. es una de les poques especialitzades en la elaboració de vi blanc i en la protecció i desenvolupa- ment de la seva varietat autòctona, el Verdejo.
La forta personalitat d'unes vinyes que han aprés a sobreviure a la duresa del seu entorn, gairebé hostil, per donar al vi lo millor de sí mateix, configuren el perfil dels vins blancs de Rueda.
Les varietats blanques principals son el Verdejo i el Sauvignon blanc.
Les altres varietats autorizades son la Viura, el Viognier, el Chardonnay i el Palomino fino

I.G.P. Costa de Cantabria

Aquesta IGP està situada entre la costa cantàbrica i el principi de les muntanyes d'aquesta comunitat, fins un màxim d'alçada de 600 m. Encara que la seva historia se remunta al segle XII/XIII es necessari conèixer aquests vins perquè estan treballant molt dur per realitzar vins de la més alta qualitat. Les varietats blanques son europees i autòctones del país, en el negre fan servir el raïm típic del País Basc i que es fa servir als Txakolis negres.


 

Vins sense D.O.

També tenim vins que no pertanyen a cap denominació d'origen, els mal anomenats "vi de taula" que molts cops no tenen res a envejar als altres.

Bag in box

El format "Bag in Box" és un sistema d'envasament que consisteix en una caixa de cartró o plàstic resistent que conté una bossa hermètica de vi al seu interior. Aquesta bossa s'omple amb vi abans de segellar-se hermèticament, cosa que ajuda a conservar la frescor i la qualitat del vi durant un període prolongat.

El "Bag in Box" ve amb una aixeta a la part inferior de la caixa, que permet servir el vi còmodament. 


Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.