El Celler Coma d'en Bonet, és fruit de la tradició vitivinícola de la família Fuster Amades, que s'ha dedicat al conreu de la vinya i a l’elaboració de vins desde fa més de 60 anys a Gandesa . 

Treballen buscant una singularitat en els seus vins, respectant i potenciant sempre la tipicitat pròpia de la GARNATXA BLANCA, que dintre de la DO Terra Alta representa el 60 % de la producció mundial, a la vegada que també adequant-la a les actuals tendències prescriptives, gràcies a l’ús d’altres varietats, que els ajudaran en el coupatge final dels seus vins, tant blancs com negres.

Que és un vi ecològic? Es aquell que s’elabora a partir de raïms produits en AGRICULTURA ECOLOGICA, que provindran doncs de vinyes cultivades sense adobs ni pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides), i per tant, sense residus d’aquestes substàncies. Només s’utilitzen ADOBS ORGANICS I MINERALS NATURALS. La sanitat vegetal es basa amb METODES PREVENTIUS i tan sols es poden utilitzar fitosanitaris naturals.
Totes les seves vinyes són cultivades seguint les directrius de l’agricultura ecològica i estan sota el control de certificació del CCPAE (Consell Català de la producció Agrària Ecològica).

Prohom negre jove  ECOLÒGIC

Varietats:
30 % Syrah, 45% Garnatxa i 25% Cabernet Sauvignon
3 mesos en botes de roure francès d’Allier de torrat mitjà. 
Nota de l'enòleg:
Es un vi d’alta intensitat colorant i vius matisos, presenta una interessant complexitat tant en boca com en nas. Vi d’evolució, que ens anirà descobrint tot el seu potencial en el temps.
Analítica: 14,50 %VOL
Temperatura de consum: Servir sobre uns 17 ºC

Prohom blanc jove  ECOLÒGIC

Varietats :
70 % Garnatxa Blanca, 30 % Viognier 
Nota de l'enòleg:
De color groc brillant amb suaus tons verdosos, destaca per la seva potencia aromàtica plena de sensacions fruitoses. Al tast es sabros, ampli i amb una bona acidesa, que fa que ens trobem davant d’un vi que destaca per la seva agradable estructura.
Analítica: 13,50 %VOL
Temperatura de consum: Servir entre 8 -10 ºC

Premis any 2015

  • Vinari d'OR vi Blanc Jove (sense pas per fusta)
  • Vinari d'OR vi Blanc Ecològic
  • Vinari d'OR vi Blanc Jove d.o. Terra AltaDardell blanc jove  ECOLÒGIC

 Varietats:
90 % Garnatxa Blanca  i 10 % Viognier 
Nota de l'enòleg:
Aquest és un vi on es reflexa la tipicitat i l´autenticitat de la Garnatxa Blanca de la Terra Alta i que destaca per la seva fruitositat i aroma, recoberts d’una agradable potencia i estructura.
Analítica:
13,50 %vol
Temperatura de consum: 8º - 10º C  

Premis 2015

  • Vinari de PLATA vi Blanc Jove (sense pas per fusta)
  • Vinari de PLATA vi Blanc Jove d.o. Terra Alta

Dardell negre jove  ECOLÒGIC

Varietats:
50 % Garnatxa Negra i 50 % Syrah
Nota de l'enòleg:
De tonalitats rogenques i amb una molt bona intensitat colorant Olfactivament es presenta obert i amb predominança de les sensacions fruitoses, per a deixar un pas de boca estructurat i amb una agradable persistència.
Analítica:
13,65 %vol
Temperatura de consum: 16 - 18º C


Si vol les nostres tarifes posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon o via whatsapp i li farem arribar molt amablement.