VILA-CLOSA


EL NOSTRE POBLE, BATEA, ENCARA CONSERVA RESTES DE LA MURALLA QUE L'ENVOLTA, ES UNA "VILA CLOSA", POBLE ENCERCLAT.
LES FINQUES ESTAN DINS DEL TERRENY "BRESCA" EXCLUSIU DE LA SEVA ZONA, BASICAMENT MOLT CALCARI I QUE DRENA FACILMENT. L'EDAD D'AQUESTES VINYES ESTÀ ENTRE ELS 10-25 ANYS, CONREAT EN FORMA DE VAS, DE MANERA QUE TOTS ELS TREBALLS DE RECOL·LECCIÓ I DE PODA ES FAN MANUALMENT.

VILA-CLOSA BLANC

VARIETATS:
100% GARNATXA BLANCA
VINIFICACIO:
COMBINACIO DE FINQUES VELLES ON ES RECULL GARNATXA SOBREMADURADA I FINQUES JOVES ON EL RECULL LA GARNATXA AMB CERTA ACIDESA. ES FERMENTEN PER SEPARAT A 15ºC I DESPRES ES FA EL CUPATGE ENTRE ELLES. DESPRES ES FA UNA CRIANÇA DE 3 MESOS EN DIPOSITS D'ACER.
NOTA DE L'ENOLEG:
AQUEST VI TE UN CARACTER D'UNTUOSITAT I RODONESA, AL SEU PAS PEL PALADAR ES EQUILIBRAT, EN NAS TROBEM CERTES NOTES DE PASTISSERIA, COMBINADES AMB FRUITES I FLORS BLANQUES.


ANALITICA: 13,5% VOL.VILA-CLOSA NEGRE

VARIETATS:
50% GARNATXA NEGRA, 30% SYRAH I 20% SAMSO
VINIFICACIO:
LA RECOL·LECCIO ES FA DE MANERA MANUAL. LES VARIETATS UTILITZADES ES VINIFIQUEN PER SEPARAT, PER DETERMINAR POSTERIORMENT ELS CUPATGES I FER UN PERFECTE ACOPLAMENT. LA FERMENTACIO ES FA ENTRE ELS 18-20ºC, MES TARD UNA MACERACIO DE 2 MESOS EN BOTES DE 3 ANYS D'ANTIGUITAT.

NOTA DE L'ENOLEG:
DENS COLOR VIOLACI, BRILLANT I FLUID EN COPA, MOSTRA UN AMPLI VENTALL AROMATIC CARACTERIZAT PER AROMES A FRUITS DEL BOSC I MINERAL. EN BOCA ES AGRADABLE I AMB FRUITA MOLT INTEGRADA, AMB UN LLEUGER TOC DE FUMATS.

ANALITICA: 13,5% VOL.

VILA-CLORA RUBOR

VARIETATS:
100% GARNATXA NEGRA
VINIFICACIÓ:
LA RECOL·LECCIÓ ES FA DE MANERA MANUAL. VI MONOVARIETAL ELABORAT AMB GARNATXA. ES FA UNA MACERACIÓ PEL·LICULAR A TEMPERATURA BAIXA OBTENINT AIXÍ TOA LA MATÈRIA COLORANT NECESSÀRIA, SENSE DEIXAR QUE LA PART AMARGA DE LA PELL ES DESPRENGUI. SEGUIDAMENT SE SAGNA EL MOST SENSE PRENSAR I ES FERMENTA A TEMPERATURA CONTROLADA.

NOTA DE L'ENÒLEG:
VI AMB ATRACTIU COLOR CIRERA AMB RIVETS VIOLACIS, VIU, NET I BRILLANT. AROMA DE FRUITA VERMELLA DOLÇA COM LA SINDRIA COMBINADA AMB AROMES FLORALS. ENTRADA FRESCA EN BOCA, UN VI BEN EQUILIBRAT AMB LA SEVA UNTUOSITAT. ENS INVITA A PRENDRE UN ALTRE COPA.


ANALITICA: 13,5% VOL.